Maltepe taşınmazına en yüksek teklif Gür-Tem Madencilik'ten

Maliye Hazinesi'ne ait Maltepe taşınmazına 127 milyon 600 bin lira teklif verildi.

Abone ol

ANKARA - Maliye Hazinesi'ne ait Maltepe taşınmazının nihai pazarlık görüşmesinde en yüksek teklifi, 127 milyon 600 bin lirayla Gür-Tem Madencilik Turizm ve Ticaret Limited Şirketi verdi.

Özelleştirme İdaresi Başkan Vekili Ahmet Aksu'nun komisyon başkanlığında, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen nihai pazarlık görüşmesinde, elemesiz turda elde edilen en yüksek tutar 113 milyon lira oldu.

2 tur olarak gerçekleşen yazılı elemeli turların ilk turunda 126 milyon 800 bin lira ile en düşük teklifi veren Elginkan Holding A.Ş elendi. İkinci elemeli yazılı turda ise en düşük teklifi veren Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş ihale dışı kaldı.

Daha sonra açık artırmaya geçildi ve açık artırmanın ilk turunda, Özaltın İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş ile Mutluhan Holding A.Ş ihaleden çekildi. Böylece, Gür-Tem Madencilik Turizm ve Ticaret Limited Şirketi 127 milyon 600 bin lirayla en yüksek teklifi vermiş oldu.

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz