Mehmet Baransu gözaltına alındı

Dün gece polisler tarafından gözaltına alınan Baransu, halen adliye nezarethanesinde tutuluyor

Abone ol

İSTANBUL - Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu'nun, "terörle mücadele edenleri hedef göstermek", "basın yoluyla hakaret" ve "hakaret" suçlarından gözaltına alındığı bildirildi. 

Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi önünde gece polisler tarafından gözaltına alınan Baransu, halen adliye nezarethanesinde tutuluyor.

Gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye götürülen Baransu, yeniden adliye nezarethanesine getirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Mehmet Baransu'nun "terörle mücadele edenleri hedef göstermek", "basın yoluyla hakaret" ve "hakaret" suçlarından gözaltına alındığı belirtildi. Baransu hakkındaki 3 yakalama kararından 2'sinin Ankara, 1'inin de Adana Cumhuriyet başsavcılığından çıkarıldığı kaydedildi.

Bir sigara grubuna daha zam geldi! En ucuz ve en pahalı sigara kaç TL? Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk finalist oldu Saran'dan adaylığı açıklaması: Ali Koç aday olmazsa... TikTok ABD hükümetine dava açtı Türkiye ile Kuveyt arasında 6 anlaşma imzalandı