Milli Eğitim'in teklifi 515 TL

Geçen yıl önerdiği miktarı artırmayan Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlere 2010-2011 eğitim-öğretim yılında hazırlık ödeneği olarak 515 TL ödenmesini teklif etti.

Abone ol

ANKARA - Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenlere 2010-2011 eğitim-öğretim yılında hazırlık ödeneği olarak 515 TL ödenmesini önerdi.

Edinilen bilgiye göre Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlere her eğitim-öğretim yılı başında verilen hazırlık ödeneğini artırmayı teklif etmedi. MEB, Maliye Bakanlığına bu ödeneğin geçen yıl olduğu gibi 515 TL olması önerisinde bulundu. Önerinin bu şekilde kabul edilmesi halinde, öğretmenlere hazırlık ödeneği eğitim-öğretim yılı başında verilecek.

Eğitim-öğretim hizmetleri sınıfına dahil öğretmen unvanlı kadrolarda görevli olup fiilen öğretmenlik yapanlara (ilköğretim ve okul müdürleri ile yardımcıları, cezaevi okullarında çalışan öğretmenler, yönetici, eğitim uzmanı ve eğitim uzman yardımcıları dahil, ilköğretim müfettişleri hariç) her yıl eğitim-öğretime hazırlık ödeneği veriliyor.

Binance'in eski CEO'suna 4 ay hapis cezası Eksun Gıda'dan 413 milyon liralık net kar Işıkhan: İş sağlığı ve güvenliği reformunu kararlılıkla uygulayacağız Korhan Berzeg'e ilişkin arama çalışmaları sonlandırıldı Doğal gazda mayıs tarifesinde değişikliğe gidilmedi