Mirror Trader, İntegral ile Türkiye'de

İntegral Menkul Değerler A.Ş., sektörün önde gelen trading platformu olan 'Mirror Trader'ın geliştiricisi Tradency ile işbirliği yaptı.

Abone ol


 
 
İSTANBUL - Ulukartal Holding bünyesinde faaliyet göstermekte olan İntegral Menkul Değerler A.Ş., sektörün önde gelen sosyal trading platformu 'Mirror Trader'ın geliştiricisi ve 'bilgiye dayalı sosyal trading' konseptinin yaratıcısı Tradency ile işbirliği yaptı. İşbirliği kapsamında 'İntegralPro' adıyla kullanıma açılacak olan Mirror Trader platformu Türkiye'de sadece İntegral Menkul Değerler'in müşterileri tarafından kullanılabilecek.
Tradency işbirliği ile ilgili bir değerlendirme yapan İntegral Menkul Değerler Hazine Direktörü Niyazi Yılmaz, "Müşterilerimizin uzman trader'ların işlemlerini görmelerine olanak sağlayacak olan bu işlem konseptinin Türkiye'deki işlem yöntemleri açısından yeni bir kapı açacağını düşünüyoruz. İntegralPro, Forex işlemlerinde performansları sürekli olarak denetlenen uzman trader'ların işlemlerinin başarı oranlarını birçok kritere göre grafiklerle birlikte görüp, detaylı analiz etme ve istendiği takdirde aynı pozisyonları açma imkanı veriyor" dedi.

En büyük fark deneyimli trader'lar

İntegralPro'yu diğer sosyal trading platformlarından ayıran en büyük özelliğin sinyal sağlayıcı tarafın başarı oranları denetlenen deneyimli trader'lar olduğunu belirten Yılmaz, "Söz konusu trader'ların performansları sisteme dahil edildikleri andan itibaren kayıt altına alınıp, kârla ve zararla kapanan tüm işlemleri objektif ve detaylı olarak kullanıcıların bilgisine sunuluyor. Sinyal sağlayıcı trader'lar belli bir başarı oranının üzerinde kaldıkları takdirde Tradency firmasından para kazanıyor, başarı oranları düştüğünde ise sistemden çıkarılıyorlar. Kullanıcılar uzman trader'ların performanslarını birçok kritere göre değerlendirdikten sonra en başarılı olduğuna inandığı trader ya da trader'ların işlemlerini otomatik ya da yarı otomatik olarak kopyalayabilecekler. Ürünlerimiz arasına İntegralPro'nun eklenmesinin müşterilerimize cazip geleceğine inanıyoruz çünkü platform 'klasik' işlem özelliklerini, yönetilen ve izlenen sosyal işlem özellikleri ile birleştiren; ABD, AB ve Asya piyasalarındaki yatırımcılar tarafından yoğun olarak kullanılan bir ürün. İntegralPro'nun sosyal işlemlerdeki 'bilgiye dayalı işlem' yaklaşımı, müşterilerimizin denenmiş ve performansı denetlenen strateji sağlayıcılar tarafından sunulan objektif bilgileri almalarını sağlıyor" diye konuştu.

Tradency'nin 2005 yılından bu yana, dünyanın farklı bölgelerinde faaliyet gösteren 40'tan fazla lider finansal kuruluşa güçlü, dengeli ve ölçeklenebilir işlem teknolojisi sunduğunu belirten Tradency Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı Oz Golan, "Bölgesinin en güçlü ve değerli broker'ları arasında bulunan İntegral Menkul Değerler'in bizi tercih etmesinden mutluluk duyuyoruz. Biz Tradency olarak Türkiye pazarına inanıyoruz ve bu güçlü işbirliğinin her iki şirkete ve platform kullanıcılarına kazanç sağlayacağına eminiz" dedi.

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz