Öğretmen atamaları 2024: MEB öğretmen atama takvimini bugün duyuracak

Öğretmen atamaları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamayla gözler son dakika öğretmen atama haberlerine çevrildi. Erdoğan, öğretmen atamalarına ilişkin branş dağılımları ve başvuru takviminin bugün açıklanacağını söyledi.

Abone ol

2024 öğretmen atama takviminin ne zaman açıklanacağı, atama bekleyen binlerce öğretmenin gündeminde yer alıyor. 

Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulundu.

Kabine Toplantısı sonrasında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğretmen atamalarına ilişkin branş dağılımları ve başvuru takviminin bugün açıklanacağını söyledi. 

Erdoğan, "Milli Eğitim Bakanımız, Hazine Bakanımız ve ekonomi kurmaylarımızla son bir kez daha görüşecek, ardından öğretmen adaylarımızı bilgilendirecek. Bakanlığımız yarın atamaya esas branş dağılımlarını, başvuru takvimini ve süreci paylaşacaktır" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs mesajı Özgür Özel'den 19 Mayıs mesajı: 'Atılan o ilk adımın izinden...' Kahramanmaraş'ta korkutan deprem Kapadokya'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıldı İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı