Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi açıldı

Hastane 87 yatak kapasitesi, günü birlik cerrahi ünitesi ve doğumhaneleri ile hizmet verecek.

Abone ol

İSTANBUL - Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi 10 bin metrekarelik alanda hizmete girdi.

Hastanenin açılışında konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 2003 yılında Türkiye'de yatırım için ayrılan miktarın 4 milyar TL civarında iken, bu yatırımın 14 milyar TL civarına geldiğini belirterek, "Buradaki değişimin en önemli parçası, özel sektörle beraber bunun yapılabiliyor olması. Kamu, elindeki doktor, hemşire ve tüm hasta bakıcılarıyla beraber, bütün sağlık çalışanlarıyla beraber özelleşmesini insan kaynaklarıyla beraber idare etmek durumundaydı. Tabii burası son derece kaliteli, konforlu ve kalite ödülü almış bir yerdir. Bunun için tebrik ediyorum" diye konuştu.

Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi, 10 bin metrekarelik alanda, 87 yatak kapasitesi, yenidoğan ve erişkin yoğun bakım üniteleri, tam otomatik işletim sistemine sahip ameliyathaneleri, günü birlik cerrahi ünitesi ve doğumhaneleri ile hizmet verecek.

1 Mayıs’ta 3 ilde raylı sistemler ücretsiz “Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak