Penguen Gıda, halka açıklık oranını yükseltecek

Şirket, SPK’ya halka açık kısmını yükseltmek için başvuruda bulundu.

Abone ol

İSTANBUL - Penguen Gıda, şirketin halka açıklık oranını yükseltmek için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvuruda bulunduğunu duyurdu.

Penguen Gıda Sanayi A.Ş'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayımlanan özel durum açıklamasında, şunlar ifade edildi:

"Şirket Yönetim Kurulunun 5 Nisan 2011 tarihli kararıyla, Şirket ortaklarından ADM Finans International B.V.'nin elinde bulunan Şirket A grubu hisse senetlerini 7 milyon 252 bin 178,04 lira  nominal değerde ve Şirket ortaklarından DEG - Deutsche Investitions und Entwicklungsgesellschaft GmbH'ın elinde bulunan Şirket A grubu hisse senetlerini 7 milyon 84 bin 971,38 lira nominal değerde olmak üzere toplam 14 milyon 337 bin 149,42 lira nominal değerde hisse senedinin, halka açıklık oranının yükseltilmesi için 5 yıl içinde İMKB'de satış yapılabilmesi amacıyla sahip oldukları A Grubu hisselerin B Grubu hisseye dönüştürülebilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvuru yapılmasına ve gerekli izinlerin alınmasına karar verilmişti. 6 Nisan 2011 tarihi itibariyle Sermaye Piyasasına gerekli izinlerin alınması için başvuru yapılmıştır."

Bodrum'dan ilk lahmacun haberi geldi! Şoke eden rakam... Münevver Karabulut'un babasından Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları hakkında ilk açıklama Pek çok ilde gece saatleri için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı "Ücretsiz doğal gaz yardımının süresinin uzatılması şart" BİM indirim kataloğu: Para sayma makinesi mi satacak?