Pınar, iletişim merkezi oluşturdu

"444 76 27 (444 PNAR)" numarasından ulaşılabilen Merkez, haftanın 7 günü 07.00–23.00 saatleri arasında canlı yanıt sistemiyle hizmet verecek

Abone ol

İZMİR - Yaşar Holding Gıda ve İçecek Grubu markası Pınar, müşterileriyle sürekli iletişim halinde olabilmek için iletişim merkezi oluşturdu.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, "444 76 27 (444 PNAR)" numarasından ulaşılabilen Merkez, haftanın 7 günü 07.00–23.00 saatleri arasında canlı yanıt sistemiyle hizmet verecek. Öneri, şikayet, bilgi alma ve teşekkür etmek amacıyla söz konusu hattı arayanlar, Pınar İletişim Merkezi operatörleri tarafından karşılanarak, görüşlerini paylaşabilecek.

Büyük bir titizlik ve hızla incelenen geri bildirimler, uzmanlar tarafından değerlendirildikten sonra tüketicilere bilgilendirme yapılacak.

Gazprom 2023'te 629 milyar ruble zarar etti Bodrum'dan ilk lahmacun haberi geldi! Şoke eden rakam... YSK'nın yerel seçimlere ilişkin kesin sonuçları açıklayacağı tarih belli oldu Münevver Karabulut'un babasından Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları hakkında ilk açıklama Pek çok ilde gece saatleri için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı