Putin teşekkür etti

Putin, ülkedeki yangınlarla mücadelede destek veren ülkelerin hükümetlerine teşekkür etti, 19 pilota saat hediye etti.

Abone ol

MOSKOVA- Rusya Başbakanı Vladimir Putin, ülkedeki yangınlarla mücadelede destek veren ülkelerin hükümetlerine teşekkür etti, aralarında yabancıların da bulunduğu 19 pilota saat hediye etti.

Yangın söndürme çalışmalarına Türkiye, Azerbaycan, Ukrayna, Belarus, Kazakistan, İtalya ve Fransa'dan pilotlar da katılıyor, ayrıca çeşitli ülkelerden itfaiye ekipleri destek veriyor.

Azertac ajansının haberine göre Putin, Rus ve yabancı 19 pilota saatlerini hediye ederken yaptığı konuşmada, "sizlere ve hükümetlerinize teşekkür ediyorum"dedi. Putin, bu dayanışmanın, ülkeler arasındaki ilişkilerin güçlendirmesi açısından önemli olduğunu kaydetti.

Söndürme çalışmalarına katılan ülkelerde benzer sorunlar çıkması halinde diğerlerinin aynı derecede yardıma koşacağından emin olduğunu belirten Putin, yangınlar başladığında dışarıdan yardım talep etmediklerini, buna karşın dost ülkelerin Rusya ile dayanışmalarını acilen gösterdiklerini ifade etti.

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz