"Yeni satın almaya açığız"

AEGON Üst Yöneticisi Wynaendts, uygun bir fırsat çıkması halinde yeni satın almaya açık olduklarını belirtti.

Abone ol

İSTANBUL - AEGON Üst Yöneticisi (CEO) Alex Wynaendts, stratejik hedeflerinin yardımıyla seçilmiş pazarlarda lider olmayı amaçladıklarını kaydetti.

Wynaendts, yaptığı açıklamada, 2008 finansal kriz döneminde Hollanda hükümetinden alınan sermaye borçlarını ödediklerini belirtti. Türkiye'deki operasyonu da genişletmeyi düşündüklerini anlatan Wynaendts, Türkiye'nin demografik olarak büyümeye çok elverişli bir ülke olduğunu ve AEGON Emeklilik ve Hayat'ın çok iyi yönetilen ve gelişime açık bir şirket olduğunu ifade etti.

Uygun bir fırsat çıkması halinde yeni satın almaya açık olduklarının da altını çizen Wynaendts, AEGON'un vergi öncesi gelirlerde 2015'e kadar yıllık ortalamada yüzde 7 ile 10 arasında büyüme oranı yakalamayı hedeflediğini bildirdi. Sadece finansal hedeflerimize odaklandık Wynaendts, 2008'den bu yana atılan adımların grup üzerinde dönüştürücü etkisi olduğunu vurgulayarak, "Hollanda hükümetine olan sermaye borcumuzu tamamladık ve şimdi sadece finansal hedeflerimize odaklanıyoruz. Yeni bir yapılanma aşamasında, sağlam bir kazanç sağlama konusunda yeteneklerimize güveniyoruz. AEGON'un 900 milyon euroluk sermaye fazlasını da koruyacağız. 2015 yılında ideal kaynak yönetimi, müşteri sadakati, kusursuz operasyonel etkinlik, yetkin ve yetkili çalışanlar stratejik hedeflerinin de yardımıyla seçilmiş pazarlarda lider olmayı planlıyoruz" dedi.

Kudüs’te İsrail polisi bir Türk vatandaşını öldürdü "Polemiklerle gündemi meşgul etmenin anlamı yok" AB'den Meta'ya soruşturma HSBC'de üst düzey ayrılık: Emekli oluyor Borsa İstanbul'dan bir rekor daha!