Ran Lojistik, Anadolu'da ilk şubesini açtı

Anadolu'da ilk şubesini Bursa'da açan Ran Lojistik, daha sonra İzmir, Ankara, Mersin ve Antalya şubeleriyle de hizmet verecek

Abone ol

BURSA - Ran Lojistik'in, Anadolu'da ilk şubesini Bursa'da açtığı bildirildi.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, hisselerini 2009 yılının ekim ayında halka arz ederek, İMKB'de yılın tek halka arzını gerçekleştiren Ran Lojistik, 2010'u yatırım yılı ilan etti.

Bu kapsamda ilk şubeyi Bursa'da açan Ran Lojistik, daha sonra İzmir, Ankara, Mersin ve Antalya şubeleriyle de hizmet verecek.

Ran Lojistik Hizmetleri A.Ş Lojistik Operasyon Grup Başkanı Hakan Kavruk, Türkiye'nin tekstil ve otomotiv üssü olarak kabul edilen Bursa'nın kendileri için önemli pazarlardan biri olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Anadolu'ya açılan ilk penceremizin Bursa olmasını istedik. Ran Lojistik olarak, 2010 yılında Bursa'daki faaliyetlerimizi daha çok uluslararası taşımacılık alanında sürdürürken, aynı zamanda Bursa sanayisinin lojistik ihtiyaçlarını izleyecek ve bu ihtiyaçlar doğrultusunda, Bursa'da lojistik hizmetler üretmek amacıyla çeşitli yatırımlar yapmayı planlayacağız."

Kavruk, sektörde pazar liderleri arasında yer alma vizyonları bulunduğunu ifade ederek, sektörde 2-3 yıl içerisinde ilk üçe girmeyi planladıklarını bildirdi.

Kayserispor'un uçağına yıldırım düştü! Beşiktaş'tan Özbek'e: Biz yanak okşatmadık 3 emniyet görevlisine Ayhan Bora Kaplan soruşturması TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması Erdoğan'dan Kamu İhale Kurulu Başkanlığı'na atama