Rayiç isyanı

2B arazilerinin rayiç bedelini yüksek bulan ve bedellerin düşürülmesini isteyen bir grup vatandaş, Antalya Defterdarlığı önünde eylem yaptı.

Abone ol
ANTALYA - Antalya'da 2B arazilerinin rayiç bedelini yüksek bulan ve bedellerin düşmesini isteyen 2B arazisine sahip köylüler, Antalya Defterdarlığı önünde eylem yaptı.
 
Kamuoyunda 2B olarak bilinen orman vasfını yitirmiş arazilerin satışında rayiç bedelini yüksek bulan aralarında Aksu ilçesine bağlı Hacıaliler köyü halkının da bulunduğu bir grup vatandaş, defterdarlık önünde toplandı. Antalya Defterdarı Hidayet Mat ile görüşmek isteyen grup, defterdarlık binasına girmek istedi.
Olayın polise bildirilmesi üzerine polis bina içine giren bir grubu dışarıya çıkararak, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.
 
 
Bina dışında oturma eylemi yapan vatandaşlar arasında bir kadın fenalık geçirdi. Vatandaşlar, eylemi yetkililer ile görüşünceye kadar sürdüreceklerini ifade etti.
“Türkiye’nin sektörde 10 yıl içinde küresel güç olma potansiyeli var” Oyak'tan Çin'e yeni tesis yatırımı AB’nin yeni bağımlılığı: Rus gübresi “Plastikte ithalatı azaltmak 8 milyar dolar getirir” Sakıp Sabancı, 20. yıl anma töreninde yapay zekâ ile mesaj verdi