Rize ve Trabzon'da aşırı yağış bekleniyor

Yetkililer, aşırı yağışın 18.00'e kadar süreceğini belirtti.

Abone ol

ANKARA- Rize, Hopa ve Trabzon çevrelerinde aşırı yağış bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan "meteorolojik uyarı"da, Rize, Hopa ve Trabzon çevrelerinde aşırı yağış beklendiği bildirildi.

Uyarıda, aşırı yağışın 18.00'e kadar süreceğinin tahmin edildiği belirtilerek, ilgililerin ve vatandaşların ani sel, su baskını, heyelan ve yıldırım düşmesine karşı tedbirli olması istendi.

Rize'de köprü hasar gördü

İlde dün geceden itibaren etkili olan sağanak nedeniyle Pehlivantaşı Mahallesi'nde Değirmendere Deresi üzerindeki köprünün her iki tarafında da çökmeler meydana geldi. Ulaşıma kapanan köprünün yeniden ulaşıma açılması için İl Özel İdaresi ekiplerince çalışma başlatıldı.

Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sultan Yılmaz, il genelinde bazı yollarda da hasar olduğunu söyleyerek, "Kapanan bazı yolları ulaşıma açtık. Ulaşıma kapalı olan Pehlivantaşı yolunun açılması için de çalışmalar sürüyor" dedi.

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz