RK, Milliyet ve Vatan'ın satışını onayladı

Milliyet ve Vatan gazeteleri, Demirören - Karacan Grubu'nun ortak girişim şirketi DK Gazetecilik tarafından satın alındı.

Abone ol

İSTANBUL - Doğan Gazetecilik A.Ş., Milliyet ve Vatan gazetelerinin Demirören - Karacan Grubu'nun ortak girişim şirketi DK Gazetecilik ve Yayıncılık A.Ş. tarafından devir alınması işlemine Rekabet Kurulu'nun onay verdiğini açıkladı. Doğan Gazetecilik A.Ş.'nin, Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayımlanan özel durum açıklamasında, şöyle denildi:

 "Şirketimiz bünyesinde yayınlanmakta olan Milliyet Gazetesi'ne ait tüm marka ve isim hakları ile 'internet sitesi' alan adlarının (milliyet.com.tr; milliyet.com; milliyetemlak.com.tr vd.) ve Şirketimizin 129 milyon TL sermayesinde yüzde 99,99 oranında pay sahibi olduğu ve bünyesinde Vatan Gazetesi'nin tüm marka ve isim hakları ile İnternet Sitesi alan adlarını barındıran Bağımsız Gazeteciler Yayıncılık A.Ş.'de sahip olduğumuz beheri 100,-TL nominal değerli 1 milyon 289 bin 996 adet hisse senetlerinin tamamının Demirören ve Karacan Grubu'nun ortak girişim şirketi DK Gazetecilik ve Yayıncılık A.Ş. tarafından devir alınması işlemi Rekabet Kurulu tarafından bugün onaylanmıştır. Devir ile ilgili çalışmalar devam etmekte olup; devir işlemi tamamlandığında ayrıca kamuya açıklama yapılacaktır."

Ankara emniyetine yeni atama! Beşiktaş 1 puanı 90+7'deki golle aldı Hayvanlara işkence sonrası et tesisinde faaliyet durduruldu Fatih Karagümrük, Süper Lig'e veda etti 4 ilde sahte altın operasyonu: Piyasa değeri 50 milyon TL