Rusya: S-400 için imzalar atıldı, yürürlüğe henüz girmedi

Rusya devlet silah ihracat şirketi Rosoboroneksport’un Genel Müdürü Miheyev, S-400’lerie ilişkin bazı teknik detaylar üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Abone ol

Rusya devlet silah ihracat şirketi Rosoboroneksport’un Genel Müdürü Aleksandr Miheyev, Türkiye ile S-400 füze savunma sistemleri için gerekli sözleşmenin imzalandığını belirterek, “Ancak söz konusu sözleşme henüz yürürlüğe girmedi.” dedi.

Başkent Moskova’da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Miheyev, S-400 füze savunma sistemlerine ilişkin Türkiye ve Rusya arasındaki istişarelerin devam ettiğini belirtti.

İki ülke arasında S-400’lerin teminine ilişkin sözleşmenin imzalandığına işaret eden Miheyev, “Ancak sözleşme henüz yürürlüğe girmedi. Bazı teknik detaylar üzerinde çalışıyoruz.” yorumunu yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada, Rusya’dan alınacak S-400 füze savunma sistemleri için imzaların atıldığını açıklamıştı.

BRICS kendi merkez bankasını kuruyor İlaçta ‘tersine’ kaçakçılık uyarısı Bir sigara grubuna daha zam geldi! En ucuz ve en pahalı sigara kaç TL? Armada Gıda, yeni yatırımlarla globalde pazar payını artıracak Futbol piyasası düzenleme ve denetleme kurumu FPDDK kurulsun