Sağanak yağışlar devam edecek

Türkiye genelinde sağanak yağışlar devam edecek. Hava sıcaklığı ise iç ve kuzey kesimlerde 2 ile 5 derecede azalacak

Abone ol

ANKARA - Türkiye’nin kuzey ve iç kesimlerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların; Ordu, Giresun, Sivas, Kayseri, Adana'nın kuzey, Kahramanmaraş'ın batı çevreleri ile öğle saatlerine kadar Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Zonguldak çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 

Rüzgar, güney ve güneybatı, Marmara ile Kıyı Ege' de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden orta kuvvette, yer yer kuvvetlice esecek. 

Kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji, sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek olan yağışların Ordu, Giresun, Sivas, Kayseri, Adana'nın kuzey, Kahramanmaraş'ın batı çevreleri ile öğle saatlerine kadar Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Zonguldak çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olmasını beklediğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi. 

Kuvvetli rüzgar uyarısı

Rüzgarın; Marmara ve Kıyı Ege'de kuzey ve kuzeydoğu; güney, iç ve doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden, yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetlice esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı Meteoroloji vatandaşları uyardı. 

Bazı illerde hava durumu

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(19) 
ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde kuzey kesimleri sağanak yağışlı.(19) 
İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu. (24) 
ADANA: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(30) 
ANTALYA: Parçalı bulutlu. (26) 
SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu.(16) 
ERZURUM: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (21) 
DİYARBAKIR: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu.(30) 

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz