Sarıgül: Baykal'la siyaset konuşmadık

Şişli Belediye Başkanı Sarıgül, Baykal'a yaptığı ziyareti değerlendirdi.

Abone ol

İSTANBUL - Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP'nin eski genel başkanı Deniz Baykal'a yaptığı nezaket ziyaretinde, "Ne geçmişle ilgili, ne de gelecekle ilgili hiçbir siyasi konuşma ve değerlendirme yapılmadığını" açıkladı.

Sarıgül, yaptığı yazılı açıklamada, Baykal'a gerçekleştirdiği ziyarete açıklık getirdi. Sarıgül, Baykal ile görüşmesini doğrularken şöyle dedi:

"Ancak bu görüşme bazı gazete ve televizyonlarda yansıtılmaya çalışıldığı gibi daha önceden kararlaştırılmış, planlanmış, tasarlanmış bir görüşme değildir. Adalet eski bakanımız Sayın Seyfi Oktay'ı ziyaret ettiğim gün, kendisi ile birlikte Sayın Baykal'ı da ziyaret ettik. Bu tamamen bir nezaket ziyaretidir. Görüşmemizde siyaset konuşulmamıştır.

Sayın Baykal'a karşı geçmişte siyasi mücadele verdik, ancak kimseyle kişisel bir mücadelemiz ve husumetimiz olamaz. Yetiştiğimiz siyasi gelenek ve aldığımız siyasi kültür bize bunu öğretmiştir. Bu ziyaret sırasında ne geçmişle ilgili, ne de gelecekle ilgili hiçbir siyasi konuşma ve değerlendirme yapılmamıştır. Olay bundan ibarettir. Bunun dışındaki yorum ve değerlendirmeler gerçeği yansıtmamaktadır."

Sanayiciden gıda enflasyonu uyarısı:Yerli üreticiye destek bekliyoruz VakıfBank’tan ekonomiye 2 trilyon TL katkı Düşük karbonlu üretim yapan işletmelere destek verilecek “6.600 hektarlık maden sahası rehabilite edildi” Kuraklık, vahaları da kuruttu 134 bin km2 alan kayboldu