Sıcaklıklar tekrar yükselecek

Türkiye bu akşam saatleri itibariyle ılık ve yağışlı bir sistemin etkisine girecek.

Abone ol

Türkiye bugün ılık bir havanın etkisine giriyor. Akşam saatlerinde Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de başlayacak hafif ve yer yer orta kuvvette yağmur ve sağanak şeklindeki yağışların yarın günü yurdun kuzeydoğusu dışında genelinde, pazar günü ise kuzeydoğu kesimlerinde etkili olduktan sonra ülkemizi terk edeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, haftaya pazartesi ve salı günleri ülke genelinde yağış beklenmiyor.  Ancak Trakya kesiminin salı günü akşam saatlerinden sonra yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceği ve çarşambadan itibaren haftanın ikinci yarısının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığının önümüzdeki hafta ortasına kadar artmaya devam edeceği, günün en yüksek sıcaklıklarının mevsim normallerinin 10-15 derece üzerinde gerçekleşeceği bekleniyor. Önümüzdeki haftanın ikinci yarısında yağışlı sistem ile birlikte hava sıcaklıklarının batı bölgelerden başlayarak doğu bölgelere doğru azalarak mevsim normalleri civarına ineceği tahmin ediliyor.

Simit fiyatında ekmek sistemi: Bakanlık onayı zorunlu hale geldi Ocak-Mart 2024'te enflasyon düzeltmesi yapılamayacak Lila Kağıt, halka arz gelirinin yüzde 60'ını yatırımda kullanacak ABD'de silahlı saldırıya uğrayan polislerden 4'ü öldü, 4'ü yaralandı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak