SKY Airlines, filosunu genişletiyor

SKY Hava Yolları, 80 koltuk kapasiteli Airbus 320-232 tipi, 15'inci uçağını filosuna kattı

Abone ol

ANTALYA - Merkezi Antalya'da bulunan Kayı Grup şirketlerinden SKY Airlines'in 15'inci uçağı filoya katıldı.

Kayıgroup CEO su ve SKY Havayolları Genel Müdürü Tahir Görgülü yaptığı açıklamada, 180 koltuk kapasiteli Airbus 320-232 tipi uçağın Antalya'ya gelerek filoya katıldığını bildirdi.

Görgülü. Türk turizm sektörü için konumu ve önemi tartışılmaz olan hava ulaşımının geliştirilmesi amacıyla, SKY Airlines'in, artan pazar gücü ve yetişmiş insan kaynaklarıyla kararlı ivmesini sürdürdüğünü kaydetti.

SKY Airlines'in, kalite politikalarından ödün vermeden, artırılan destinasyonlar ve gelişen filosu ile sektörün öncü kuruluşları arasında yer aldığını ifade eden Görgülü şöyle devam etti:

"Filomuza eklenen yeni Airbus 320-232'nin katılması ve koltuk sayımızın artmasının yanı sıra atılan bu imzalar ile Türk Bayrağı ve Antalya markası taşıyan yeni bir uçak daha dünya semalarında uçacak. En önemli gurur budur. Önceki uçaklarımıza Side, Alanya gibi isimler verirken TC-SKT tescil kodlu ve 180 koltuklu yeni uçağımızın adını 'Kemer' olarak belirledik. Filomuzun yeni üyesi ağırlıklı olarak Almanya, Hollanda, Polonya, Belçika, İskandinav ülkeleri ve Portekiz bölgesi uçuşlarında kullanılacak."

Ankara emniyetine yeni atama! Beşiktaş 1 puanı 90+7'deki golle aldı Hayvanlara işkence sonrası et tesisinde faaliyet durduruldu Fatih Karagümrük, Süper Lig'e veda etti 4 ilde sahte altın operasyonu: Piyasa değeri 50 milyon TL