Soğancı 4. dönem TMMOB başkanı seçildi

38, 39 ve 40. dönemde Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürüten Makina Mühendisleri Odası Temsilcisi Mehmet Soğancı yeniden başkanlığa seçildi.

Abone ol

ANKARA- Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Mehmet Soğancı seçildi.

Birlikten yapılan yazılı açıklamaya göre, TMMOB'un 27-30 Mayıs 2010 tarihlerinde yapılan 41. Olağan Genel Kurulu sonucunda belirlenen Yönetim Kurulu, bugün gerçekleştirdiği ilk toplantısında görev dağılımı yaptı.

Buna göre, 38, 39 ve 40. dönemde Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Makina Mühendisleri Odası Temsilcisi Mehmet Soğancı yeniden başkanlığa seçildi.

Yönetim Kurulu II. Başkanlığına İnşaat Mühendisleri Odası temsilcisi Selçuk Uluata, Saymanlığa Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası temsilcisi Mustafa Erdoğan getirilirken, Yürütme Kurulu Üyeleri Fatma Berna Vatan (Maden Mühendisleri Odası), H. Gürel Demirel (Orman Mühendisleri Odası) ve Ayşegül Oruçkaptan'dan (Peyzaj Mimarları Odası) oluştu.

Erdoğan'dan atama ve görevden alma kararları Şahin: Sahadaki balları denetime açsınlar Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde bir asker şehit oldu Özel bir yazılımla “Misafirperverliğin Geleceği” oluşturuluyor İstanbul Müzik Festivali bu yıl müziğin 'Kökler’inden ses verecek