Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yle bir araya geldi

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Beştepe'de saat 14.45'te başlayan görüşme sona erdi. İkili arasındaki görüşme bir saat sürdü.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir araya geldi. Beştepe'de saat 14.45'te başlayan görüşme bir saat sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli'nin görüşmesinin ana gündem maddesinin CHP lideri Özgür Özel ile yapılan görüşmeler olduğu ifade ediliyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun partisinin grup toplantısında yeni anayasaya kapısını kapatması, CHP lideri Özel'in her iki liderle yaptığı görüşmede yeni anayasa sıcak bakmadığını ortaya koymasının ardından ikili arasında bu konunun ele alındığı öngörülüyor.

İki lider 29 Nisan'da Bahçeli'nin konutunda görüşmüştü.

ABD Dışişleri Bakanlığından İran'a taziye mesajı Google'dan Finlandiya'daki veri merkezine 1 milyar avroluk yatırım Elazığ'da deprem... Prof. Dr. Naci Görür'den ilk açıklama Erdoğan İran'ın vekil cumhurbaşkanıyla görüştü Borsa günü rekorlarla tamamladı