SON DAKİKA: MSB duyurdu: PKK'ya büyük darbe!

Son Dakika Haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen, aralarında sözde yöneticilerin de olduğu 16 PKK'lı teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Abone ol

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada 16 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. 

Açıklamada şu ifadeler yer aldı: 

"Terör yuvalarını yerle bir etme irade ve kararlılığımız, artan bir etki ve yoğun bir baskıyla devam ediyor. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen, aralarında sözde yöneticilerin de olduğu 16 PKK'lı teröristi hava harekâtı ile etkisiz hale getirdi. Terörü bitirmekte, milletimizi bu beladan kurtarmakta kararlıyız!"

Bir günde iki ayrı operasyon

Birkaç saat önce Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde de saldırı hazırlığı yapan 7 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirilmişti.

Bugün toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 23'e yükseldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs mesajı İstanbul ve Ankara'da 1 ton metamfetamin ele geçirildi Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de Hayvanlara işkence sonrası et tesisinde faaliyet durduruldu Fatih Karagümrük, Süper Lig'e veda etti