8 yıl sonra ilk görüşme... Erdoğan- Özgür Özel görüşmesi sona erdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’le bir araya geldi. 8 yıl sonra gerçekleşen ve bir ilk niteliği taşıyan görüşme 1 saat 35 dakika sürdü.

Abone ol

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i kabulü sona erdi.

AK Parti Genel Merkezi'ndeki, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özel görüşmesi, basına kapalı olarak 1 saat 35 dakika sürdü.

Özel açıklama yapmadı

Kabulde, AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ile CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi Namık Tan da hazır bulundu.

Merakla beklenen görüşme 1 saat 35 dakika sürdü. Görüşme sonrası CHP Lideri Özel, açıklama yapmadan genel merkezden ayrıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel görüşmesinden ilk fotoğraflar

Görüşme 8 yıl sonra bir ilk niteliği taşırken, toplantının ana gündem maddesi yeni anayasa çalışmaları oldu.

CHP liderinin gündemindeki konu başlıkları arasında hayat pahalılığı, emekli aylıkları, atanamayan öğretmenler, kamuda işe girişlerdeki mülakatlar, Gezi tutukluları ve 1 Mayıs'taki Taksim yasağı yer aldı.

Elitaş ve Tan görüşmeye katıldı

Toplantıda AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ile CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi Namık Tan da hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Özel görüşme trafiği

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özel'i bir araya getiren süreç, CHP Genel Başkanı'nın Erdoğan’a açtığı bayram tebriği telefonu ile başladı. Erdoğan ve Özel, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 104'üncü açılış yıl dönümü nedeniyle düzenlenen 23 Nisan resepsiyonunda kısa bir görüşme gerçekleştirmişti. O görüşmede bir araya gelinmesi kararı alındı.

İmamoğlu'ndan Kobani Davası cezalarına ilk tepki DÜNYA’ya 'Yılın Gazetesi' Ödülü 'Cinsel terapist' Buse Aydın'a Reklam Kurulu'ndan ağır ceza Benzin ve motorin (mazot) litre fiyatı ne kadar, kaç TL? Valilikler peş peşe duyurdu: İzmir dahil 13 ilde 4 gün süreyle yasaklandı