SPK bilgi yarışması düzenliyor

Sermaye Piyasası web tabanlı bilgi yarışması 1 Aralık'ta başlıyor.

Abone ol

ANKARA – Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK), haftalık ve aylık periyotlarla düzenleyeceği sermaye piyasası web tabanlı bilgi yarışması 1 Aralık'ta başlayacak.

SPK'dan yapılan açıklamaya göre, gelişmekte olan internet kullanımından da faydalanarak, yatırımcıların bilgilendirilmesini sağlamak amacıyla SPK tarafından hazırlanan yeni bir internet sitesi (www.yatirimyapiyorum.gov.tr) bu yılın Ocak ayında kullanıma açıldı. Söz konusu web sitesinde üzerinden düzenlenecek yarışma 1 Aralık tarihi saat 10.00 itibariyle başlatılacak. Haftalık ve aylık periyodlarda düzenlenecek yarışma ilk aşamada 5 ay süre ile yürütülecek. Yarışmanın ödülleri, Sermaye Piyasası Kurulu yatırımcı kitapçıklarının yanı sıra haftanın birincisi için 1 yıllık Sermaye Piyasası Dergisi aboneliği ve 4 GB hafıza kartı, ayın birincisi için ise TSPAKB'nin düzenlediği Lisanslama Sınavına Hazırlık eğitimlerinden kendisinin tercih edeceği birine ücretsiz katılım hakkı ve Kurulca belirlenen tarihte İMKB tanıtım gezisi olacak.

Borsa günü düşüşle tamamladı Kestelli'den "yapısal reform" uyarısı BAT grubunun sigaraları bayilerde satılacak mı? Zamlı memur maaşı ne kadar olacak? İşte son durum... Martı'nın CEO'su UKOME toplantısına alınmadı