SunExpress, yaz tarifesine 28 Mart'ta başlıyor

Şirket, haftalık karşılıklı uçuş sayısı geçen yıla oranla yüzde 32 artarak 417'ye çıkacak

Abone ol

İSTANBUL - SunExpress'in 28 Mart Pazar günü başlayacak 2010 yaz tarifesi kapsamında, haftalık karşılıklı uçuş sayısı geçen yıla oranla yüzde 32 artarak 417'ye çıkacak.

SunExpress'ten yapılan açıklamaya göre, 30 Ekimde tarihine kadar geçerli olacak yaz tarifesi kapsamında, iç hatlarda haftada 244, dış hatlarda ise 173 tarifeli gidiş-dönüş uçuş gerçekleştirilecek.

SunExpress, yaz tarifesiyle birlikte İstanbul Sabiha Gökçen'den Viyana, Saarbruecken ve Muenster/Osnabrueck'e, İzmir'den ise Viyana, Muenster/Osnabrueck ve Mardin'e yeni seferler düzenleyecek. SunExpress, bu yıl 25 uçağa ulaşacak filosuyla 7 milyon yolcu taşımayı hedefliyor.

SunExpress'in İstanbul Sabiha Gökçen–Viyana seferleri cuma ve pazar, Saarbruecken seferleri pazar, Muenster/Osnabrueck seferleri ise cuma günleri gerçekleştirilecek. İzmir– Viyana seferleri salı, perşembe, cumartesi, Muenster/Osnabrueck seferleri cumartesi, Mardin seferleri ise pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri düzenlenecek. SunExpress tarifeli ve charter uçuşlarıyla, yüksek sezonda Avrupa'dan Antalya'ya haftada 296 uçuş gerçekleştirecek.

SunExpress'in bilet fiyatlarının iç hatlarda her şey dahil 49.99 TL'den, dış hatlarda da 49.99 avrodan başladığı bildirildi.

Işıkhan: İş sağlığı ve güvenliği reformunu kararlılıkla uygulayacağız Korhan Berzeg'e ilişkin arama çalışmaları sonlandırıldı Doğal gazda mayıs tarifesinde değişikliğe gidilmedi Borsa günü düşüşle tamamladı Kestelli'den "yapısal reform" uyarısı