Süreyya Ciliv'e Sevgi, Barış ve Dostluk ödülü

Turkcell Genel Müdürü Ciliv, Ereğli Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Festivali'nce ödüle layık görüldü

Abone ol

İSTANBUL - Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Ereğli Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Festivali'nde "Sevgi Barış Dostluk" ödülüne layık görüldü.

Turkcell açıklamasına göre, tüm dünyada sevgi, barış, dostluğu hedefleyen ve 1994 yılından bu yana çeşitli etkinlikler ve yoğun katılımla gerçekleştirilen festival bünyesinde, ulusal ve uluslararası alanda sevgi, barış, dostluğa katkıda bulunan kişi, kurum ve kuruluşlar da ödüllendiriliyor.

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv de bu yıl "Sevgi Barış Dostluk Ödülü'ne layık görüldü. Ciliv'in yanı sıra Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Nobuaki Tanaka, Antakya Medeniyetler Korosu Üç Semavi Din Temsilcisi, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve Ereğlili ressam Osman Zeki Oral ile sinema sanatçıları Kadir İnanır ve Türkan Şoray da aynı ödülün sahibi oldu.

Ciliv, konuya ilişkin değerlendirmesinde, kendisinin de Zonguldaklı olduğunu belirterek, festivalin Ereğli, Zonguldak ve Türkiye adına gurur verici bir başarıyla sürdürüldüğünü ifade etti.

Bu ödüle layık görülmenin çok anlamdı olduğunu belirten Ciliv, şunları kaydetti:

"İş ve başarı elbette önemli ama sevgi ve dostluk benim hayatta en çok önem verdiğim iki şey. Bu nedenle sevgi, barış ve dostluk gibi benim hem iş hayatımda hem de özel hayatımda çok önem verdiğim üç kavramı öne çıkaran bir ödüle değer bulunmak benim için onur. İnsan sevgisi hem benim hem de yöneticiliğini yaptığım Turkcell'in temel değeri. Bizim Turkcell'de yapmaya çalıştığımız şey, teknoloji aracılığıyla insana faydalı olabilmek. Bu ödülü, işte bu yüzden, insana verilen değeri öne çıkardığı için çok anlamlı buluyorum."

Ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti Bursluluk sınavı sonuçları açıklandı: Sorgulama nasıl yapılır? Bursa'da ihtiyaç sahibi emeklilere 2 bin TL destek Diyanet açıkladı: Audi A8 Tasarruf Genelgesl nedeniyle iade edildi Elon Musk duyurdu: Twitter resmen X'e dönüştü