TCDD Balkan turu düzenliyor

TCDD Vakfı'nın kuruluşu olan Ray-Tur, 20 Nisan-4 Mayıs tarihleri arasında Balkan Turu düzenliyor.

Abone ol
 
 
 
ANKARA - Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Vakfı'nın kuruluşu olan Ray-Tur, 20 Nisan-4 Mayıs tarihleri arasında Balkan Turu düzenliyor.
TCDD Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 2011-2012 yıllarında Balkan ülkelerine tur düzenleyen Ray-Tur'un, yoğun istek üzerine 20 Nisan-4 Mayıs tarihlerinde yeniden Balkan turu düzenlediği belirtildi.
Beş yıldızlı otel konforuna sahip yataklı özel trenle gerçekleştirilecek olan turun, 20 Nisan'da Sirkeci Gar'dan başlayarak, Yunanistan, Makedonya, Kosova, Sırbistan, Bosna-Hersek, Karadağ ve Hırvatistan olmak üzere 7 ülkeyi kapsadığının ifade edildiği açıklamada, turun 8 gece otel, 6 gece trende konaklama olmak üzere 4 Mayıs'ta Sirkeci Gar'da sona ereceği kaydedildi.
Açıklamada, Ray-Tur'un trenle Balkan Turu'nun yanı sıra Ankara'dan THY ile Endülüs (Sevilla-Cordoba-Granada-Malaga-Ronda ve Marbella), THY ile İtalya (Roma-Floransa-Venedik), Rusya (Volga Nehri) ve Hindistan'dan oluşan yurt dışı turları, Yüksek Hızlı Tren ile günübirlik (Eskişehir ve Konya), Ankara'dan otobüsle baştan başa Karadeniz (Batum konaklamalı) ve Hitit Şehirleri Turu düzenlediği bildirildi.
Dijital bankacılıkta trendler neler? Tasarruf finansmanı yüzde 100 büyüdü! Altyapı bulut hizmetleri 300 milyar dolara koşuyor 'İkinci el telefonda dünyadaki 1 trilyon dolarlık pazara açılacağız' 'Türkiye yat pazarı, 2030’a kadar yüzde 13.7 büyüyecek'