TEB, ticari gayrimenkul danışmanlık hizmeti veriyor

TEB müşterilerine, yatırım yapabilecekleri projeler hakkında danışmanlık hizmeti verecek

Abone ol

İSTANBUL - Türk Ekonomi Bankası (TEB), özel bankacılık müşterilerine, gayrimenkul danışmanlık firması Jones Lang LaSalle ile "ticari gayrimenkul danışmanlığı" hizmeti sunmaya başladı.

TEB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, bu uygulama ile Jones Lang LaSalle, TEB Özel Bankacılık müşterilerine yatırım yapabilecekleri projeler, gelecekte değer kazanacak alışveriş, ofis bölgeleri ve mevcut ofis, alışveriş merkezleri, otel projeleri ve önemli caddelerde yer alan mağaza ile binalara yatırım gibi konularda danışmanlık hizmeti verecek.

Ayrıca TEB Özel, hazırladığı "ticari gayrimenkul kredi paketi" ile müşterilerinin bu hizmet kapsamındaki finansman ihtiyaçlarına çözüm getirecek.

Tasarruf tedbirlerine İçişleri Bakanlığı'da dahil oldu: Koruma araç ve polis sayısı azaltıldı Seferler başladı: İstanbul-Sivas arası 7 saate düşüyor Sezonu kapatmıştı: Uludağ'da mayısta kar sürprizi Bakan Işıkhan duyurdu: 81 ilaç daha geri ödeme listesine alındı Green card başvuru sonuçları açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak?