TEB'den iki yeni fon

Giriş ve çıkış hacmi minimum 5 bin lira olarak belirlenen para ve altına dayalı her 2 fon için de yüzde 100'lük bir katılım oranı bekleniyor.

Abone ol

İSTANBUL - Türk Ekonomi Bankası (TEB), para endeksi içerikli 27. Anapara Korumalı Alt Fon ve altın içerikli 28. Anapara Korumalı Alt Fon için 23 Kasım 2011'e kadar toplamaya başladı.

TEB'den yapılan açıklamaya göre, giriş ve çıkış hacmi minimum 5 bin lira olarak belirlenen her 2 fon için de yüzde 100'lük bir katılım oranı bekleniyor. Yatırım dönemi 24 Kasım 7 Kasım 2012 olan her 2 ana para korumalı fon da 349 günlük bir fon süresine sahip.

Ana paranın yüzde 100'ünü korurken, belli bir katılım oranıyla BNP Paribas Para Endeksi'nin getiri potansiyelinden faydalanma imkanı sunan 27. Anapara Korumalı Alt Fon, 4 farklı finansal enstrümana yatırım yaparak portföy çeşitliliği sağlıyor. Aktif risk yönetimine sahip olan fon, aynı zamanda yatırımcılara alternatif getiri elde etme fırsatı da sunuyor.

28. Anapara Korumalı Alt Fon ise ana paranın yüzde 100'ünü korurken, 27. fondan farklı olarak belli bir katılım oranıyla altının getiri potansiyelinden faydalanma imkanı sunuyor. TEB Yüzde 100 Anapara Korumalı 28. Alt Fon, vade sonuna kadar elde tutulduğu takdirde ana paranın korunmasını amaçlarken, alınacak opsiyon sözleşmesi aracılığıyla altının yükseliş potansiyelinden faydalandırmayı hedefleyen bir yatırım stratejisine sahip.

4 ilde sahte altın operasyonu: Piyasa değeri 50 milyon TL Kamu ihalelerine yönelik düzenleme Adli Tıp incelemesi tamamlandı: Korhan Berzeg'in ölüm nedeni belli oldu mu? Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında bir kişi daha gözaltına alındı Son bir haftada 1 milyon 968 bin 551 araç denetlendi