Tekfen İnşaat Fas'ta boru hattı ihalesi kazandı

Proje bedelinin yaklaşık 460 milyon dolar olması bekleniyor.

Abone ol

İSTANBUL - Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş, Fas devlet kuruluşu olan fosfat üreticisi Office Cherifien des Phosphates S.A.'nın (OCP),  fosfat çamurunun Khouribga'dan Jorf Lasfar'a boru hattıyla taşınma sistemine ilişkin ihalesini kazandığını duyurdu.

Tekfen Holding A.Ş'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamasında, "Bağlı ortaklıklarımızdan Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş., Fas devlet kuruluşu olan fosfat üreticisi Office Chérifien des Phosphates S.A.'nın (OCP),  fosfat çamurunun Khouribga'dan Jorf Lasfar'a boru hattıyla taşınma sistemine ilişkin mühendislik, satın alma, inşaat ve devreye alma işlerinin anahtar teslimi (EPC) olarak gerçekleştirilmesine ilişkin ihalesini kazandığına dair mektup almıştır" denildi.

Açıklamada, mukavele imzasının kısa zamanda gerçekleşmesi ve proje bedelinin yaklaşık 460 milyon dolar olmasının beklendiği bildirildi.

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz