TEMSA ile ilgili haberler doğru değil

Kurtul, "Temsa çok daha başarılı, güçlü bir Sabancı Grubu şirketi olarak yoluna devam edecek" dedi.

Abone ol

İSTANBUL - Sabancı Holding Üst Yöneticisi (CEO) Zafer Kurtul, Temsa Global çalışanlarına gönderdiği mesajda, son zamanlarda basında şirket ile ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını, Temsa'nın çok daha başarılı, güçlü bir Sabancı Grubu şirketi olarak yoluna devam etmesini sağlayacaklarını bildirdi.

Sabancı Holding'den yapılan yazılı açıklamada, Temsa Global konusunda gelen yoğun sorular üzerine bir açıklama yapmaya gerek görülmediği belirtilirken, Kurtul'un çalışanlarına gönderdiği mesaja yer verildi.

Temsa Global Murahhas Azası Bekir Soytürk oldu

Kurtul, mesajında, Temsa Global'in Sabancı Grubunun önemli ve gelişme potansiyeli yüksek olan şirketleri arasında yer aldığını, bugüne kadar birçok başarıya imza atmış bir şirket olduğunu vurgulayarak, şunları dile getirdi:

"Sizler, bugüne kadar canla başla çalışarak şirketimize çok önemli katkılar yaptınız. Hepinize içtenlikle teşekkür ediyorum. Başarma kararlılığımız doğrultusunda, Temsa Global şirketimizde üst yönetim değişikliği yapmak istedik. Lastik, Takviye Malzemeleri ve Otomotiv Grup Başkanımız olarak Sayın Mehmet Pekarun'u, Temsa Global Murahhas Azamız olarak Sayın Bekir Soytürk'ü görevlendirdik. Yeni bir yönetim ile Temsa Global'in daha başarılı olacağına inanıyoruz.

Bu vesile ile belirtmek isterim ki, son zamanlarda basında Temsa Global şirketimiz ile ilgili çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bugün bütün çalışmamız, tekrar Temsa şirketimizi karlılık içinde büyüyen güçlü bir şirket yapmak yönündedir. Birlikte çalışarak Temsa'nın çok daha başarılı, güçlü bir Sabancı Grup şirketi olarak yoluna devam etmesini sağlayacağız. Bugüne kadar nasıl başarılı olduysak, bundan sonra da başarılı olacağımıza dair en ufak bir kuşkum yok. Temsa Global'de tecrübeli ve özveriyle çalışan çok iyi bir ekibimiz, yani sizler varsınız. Birlikte Temsa Global'de çok başarılı olacağız. Sizlere çok güveniyorum. Sizlerin desteği birlikte başarımız için çok önemli."

Korhan Berzeg'e ilişkin arama çalışmaları sonlandırıldı Borsa günü düşüşle tamamladı Kestelli'den "yapısal reform" uyarısı BAT grubunun sigaraları bayilerde satılacak mı? Zamlı memur maaşı ne kadar olacak? İşte son durum...