Temsilciler Meclisi'nde de güvenoyu aldı

İtalyan Senatosu'nda dün güvenoyu almasının ardından, bugün de meclisin alt kanadı Temsilciler Meclisi'nde 61'e karşı 556 oyla güvenoyu alan Monti'nin teknokrat hükümeti böylece güçlü bir destek sağlamış oldu.

Abone ol

İSTANBUL - İtalya'nın yeni Başbakanı Mario Monti, yeni hükümet programıyla ilgili Temsilciler Meclisi'nde güvenoyu aldı.

İtalyan Senatosu'nda dün güvenoyu almasının ardından, bugün de meclisin alt kanadı Temsilciler Meclisi'nde 61'e karşı 556 oyla güvenoyu alan Monti'nin teknokrat hükümeti böylece güçlü bir destek sağlamış oldu. İtalya'nın yeni Başbakanı Monti, kamu maliyesinin düzlüğe çıkarılması, ülkenin rekabet gücünün artırılması ve daha derin bir borç krizinin önlenmesine yönelik uygulayacağı reformları açıklamıştı.

İşte İbrahim Reisi’nin düşen helikopterinin ilk görüntüleri... Reisi'nin helikopterini bulan Akıncı İHA'ların özellikleri... Özgür Demirtaş'tan dikkat çeken tasarruf çıkışı Benzin ve motorin güncel fiyatları (20 Mayıs 2024 akaryakıt fiyatları) Rusya'dan Çin'e Moğolistan üzerinden petrol ve doğalgaz