Toyota'dan Arıkan Kriko'ya ödül

Şirket, Toyota Yaris aracının tasarımı aşamasında gösterdiği üstün performanstan dolayı Gümüş Ödül aldı

Abone ol

ESKİŞEHİR - Eskişehir'de kurulu Arıkan Kriko ve Makina Sanayi Ticaret A.Ş, Toyota Yaris aracının tasarımı aşamasında gösterdiği üstün performans ve yaptığı iyileştirme önerileriyle Avrupa'daki yüzlerce tedarikçi arasından Gümüş Ödül almaya hak kazandı.

Alınan bilgiye göre, Arıkan Kriko, hizmet ettiği otomotiv sanayisi devlerinden Toyota'nın her yıl en iyi yan sanayilerine verdiği "Maliyet" ve "Değer Analizi" ödüllerini almaya hak kazandı.

Daha önce 2007, 2008 ve 2009 yıllarında da maliyet ve kalite alanlarında ödüle layık görülen Arıkan Kriko, bu yılda Toyota Yaris aracının tasarımı aşamasında gösterdiği üstün performans ve yaptığı iyileştirme önerileriyle Avrupa'daki yüzlerce tedarikçi arasından Gümüş Ödül almaya hak kazandı.

Brüksel'deki Toyota Genel Merkezi'nde düzenlenen törende Arıkan Kriko'nun Genel Müdürü Ahmet Arıkan, ödülünü Toyota Avrupa Başkan Yardımcısı Bay Ochiai'den aldı.

Ankara emniyetine yeni atama! Beşiktaş 1 puanı 90+7'deki golle aldı Hayvanlara işkence sonrası et tesisinde faaliyet durduruldu Fatih Karagümrük, Süper Lig'e veda etti 4 ilde sahte altın operasyonu: Piyasa değeri 50 milyon TL