Trabzon'da eğitime kar engeli

Kentte bazı ilçeler ile belde ve köylerde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildi.

Abone ol

TRABZON - Trabzon'da kar yağışı nedeniyle bazı ilçeler ile belde ve köylerde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildi.

Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kentte dün akşam başlayan ve gece saatlerinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle Dernekpazarı ilçesinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime iki gün ara verildiği bildirdi.

Ayrıca Tonya, Hayrat ve Köprübaşı ilçelerindeki ilk ve orta dereceli okulların tamamı, Of, Araklı ve Arsin'de ilçe merkezleri dışındaki köylerde, Maçka ilçesinin Galyan, Şahinkaya, Temelli beldeleri ile merkez ilçedeki Akarsu İlköğretim Okulu'nda eğitime bir gün ara verildiği belirtildi.

Çarşıbaşı'nda da ilçe merkezi ve Fener köyündeki Fener İlköğretim Okulu dışında köylerde yer alan ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiği kaydedildi.

AFAD duyurdu: Ege Denizi'nde peş peşe deprem Ali Yerlikaya paylaştı: 3 ayrı suç örgütü çökertildi İzmir açıklarında 32'si çocuk 160 düzensiz göçmen yakalandı Emlak Konuttan 'Fikirtepe' açıklaması ABD'de başkanlık ön seçimleri: Trump ile Biden rahat kazandı