TÜRMOB, Avrupa'ya girdi

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB), Avrupa Muhasebeciler Federasyonu (FEE) tam üyeliğine kabul edildi

Abone ol

ANKARA - Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) bir açıklama yaparak, Avrupa Muhasebeciler Federasyonu'na tam üye olduğunu duyurdu. 

TÜRMOB Genel Başkanı Nail Sanlı, başta Uluslararası Muhasebeciler Federasyonu (IFAC) olmak üzere uluslararası kuruluşlarda, mesleğin gelişimine verdikleri katkıyı FEE'ye de sağlayacaklarını belirtti. 

Avrupa Muhasebeciler Federasyonu (FEE), faaliyetlerine 1 Ocak 1987'de başladı. FEE üyeleri; 33 ülkeden, 45 muhasebe meslek kuruluşundan oluşuyor. FEE üye kuruluşları Avrupa'da 700 binden fazla meslek mensubunu temsil ediyor. 

BRICS kendi merkez bankasını kuruyor İlaçta ‘tersine’ kaçakçılık uyarısı Bir sigara grubuna daha zam geldi! En ucuz ve en pahalı sigara kaç TL? Armada Gıda, yeni yatırımlarla globalde pazar payını artıracak Futbol piyasası düzenleme ve denetleme kurumu FPDDK kurulsun