Veliefendi Hipodromu'nda operasyon

Veliefendi Hipodromu'nda, çok sayıda polis ekibinin katılımıyla operasyon gerçekleştirildi. TJK, yaptığı açıklamada, zaman zaman gerçekleştirilen bu tarz operasyonların sonuna kadar desteklendiği ifade edildi.

Abone ol

Veliefendi Hipodromu'na sabah saatlerinde polis ekipleri operasyon düzenledi.

Çok sayıda ekibin katıldığı operasyona polis helikopteri, çevik kuvvet ve özel harekat timleri de destek verdi. Hipodromun çevresinde güvenlik önlemi alan ekipler giriş çıkışları kapattı.

Daha sonra ahırlar da dahil birçok yerde arama yapıldı.

Operasyonun içeriğiyle ilgili polis bilgi vermedi.

TJK'dan açıklama

Operasyonla ilgili Türkiye Jokey Kulübü açıklama yaptı. Açıklamada, "Bu sabah İstanbul Veliefendi Hipodromu'nun pansiyon (ahırlar) bölgesinde kişilere yönelik, narkotik ve asayiş ekipleriyle geniş çaplı bir inceleme yapılmıştır. Türkiye Jokey Kulübü olarak, emniyetimizin zaman zaman gerçekleştirdiği bu tarz uygulamaları sonuna kadar desteklediğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz