Vodafone'dan kurumsal mobil iletişim çözümleri

Vodafone, DHL Ekspress'in kurumsal müşterisine kurumsal mobil iletişim konusunda çözüm paketi sundu

Abone ol

ANKARA - Vodafone, kurumsal mobil iletişim çözümlerini DHL Ekspress'in kurumsal müşterisine tanıttı.

Vodafone Türkiye Satış, Geliştirme ve Ticari Pazarlama Bölüm Başkanı Burak Erin, Swissotel'deki etkinlikte yaptığı konuşmada, 3G teknolojilerinin iş yaşamına ve şirketlere önemli bir verimlilik katkısı sunduğunu anlattı. Vodafone'un numara taşımada bir numaralı şirket olduğunu belirten Erin, Türkiye nüfusunun yüzde 98,2'sini kapsama alanına aldıklarını da kaydetti.

DHL Express Türkiye Bölge Direktörü Michel Akavi ise önceki yıllarda Türkiye pazarında yüzde 15-20 büyüme yakaladıklarını ancak geçen yıl büyüme oranlarının yüzde 2'de kaldığını anlattı. DHL olarak bu yıl gönderi adetlerini artırmayı amaçladıklarını dile getiren Akavi, bu doğrultuda hizmet binasını yenilemeyi ve yeni yatırımlar yapmayı amaçladıklarını da ifade etti.

BAT grubunun sigaraları bayilerde satılacak mı? Zamlı memur maaşı ne kadar olacak? İşte son durum... Türkiye Sigorta 3 milyar 527 milyon lira net kar elde etti Şırnak'ta askeri araç devrildi: Bir asker şehit, üç yaralı Taksim Meydanı'na bariyerler yerleştirilmeye başlandı