Vodafone'dan sağlık hattı hizmeti

Medline işbirliği ile açılan sağlık hattıyla istenildiği an bir doktordan görüş almak mümkün olacak

Abone ol
İSTANBUL - Vodafone ve Medline işbirliğiyle faaliyete geçen (546 344 40 40) numaralı Vodafone Sağlık Hattından, Vodafone abonelerine tıbbi danışmanlık hizmeti verilecek. 
Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, Medline'a 365 gün 24 saat tek bir telefonla ulaşmak ve istenildiği an bir doktordan görüş almak mümkün. Vodafone Sağlık Hattı'ndan yararlanan aboneler, Medline'nın diğer hizmetlerinden de avantajlı olarak yararlanabilecek. 
Sunulan hizmeti değerlendiren Vodafone Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı M. Sinan Kızıldağ şunları kaydetti:
"Medline ile yaptığımız işbirliği çerçevesinde sunduğumuz bu hizmet, insan sağlığı gibi kritik bir konuda sektörümüzde bir yeniliğe imza atıyor.  Abonelerimize böyle bir hizmeti sunabilmekten gurur ve mutluluk duyuyoruz. Medline ile işbirliğimizin ilk meyvesi olan bu projeyi, yenilikçi ve katma değeri yüksek başka projeler takip edecek."
Vodafone Sağlık Hattı, faturalı aboneler için dakikası 2 TL, ön ödemeli aboneler için ise 10 kontörden ücretlendirilecek.
Adli Tıp incelemesi tamamlandı: Korhan Berzeg'in ölüm nedeni belli oldu mu? Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında bir kişi daha gözaltına alındı Son bir haftada 1 milyon 968 bin 551 araç denetlendi İş dünyasından 19 Mayıs mesajları Meteoroloji uzmanı uyardı: Bir hafta boyunca etkili olacak