Yapı Kredi'ye 3 dalda 'en iyi çağrı merkezi' ödülü

Şirket, "En İyi Teknoloji İnovasyonu", "En iyi Yardım Masası" ve "En İyi Çalışan Teşvik Sistemi" ödüllerine layık görüldü.

Abone ol

İSTANBUL - Yapı Kredi, ContactCenterWorld.com World Awards yarışmasında "En İyi Teknoloji İnovasyonu", "En iyi Yardım Masası" ve "En İyi Çalışan Teşvik Sistemi" ödüllerine layık görüldü.

Yapı Kredi'den yapılan açıklamada, Yapı Kredi Çağrı Merkezi'nin, bu yıl beşincisi düzenlenen 2010 ContactCenterWorld.com World Awards yarışmasında üç altın ödüle layık görülen çağrı merkezi olduğu belirtildi.

Dünyanın birçok ülkesinden bin 200 şirketin katıldığı yarışmada Yapı Kredi'nin, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesinde, Çözüm Hattı ile "En İyi Teknoloji İnovasyonu", Internet Bankacılığı Destek Hizmetleri ile "En iyi Yardım Masası" ve ödüllendirme sistemi ile "En İyi Çalışan Teşvik Sistemi" ödüllerini aldığı bildirildi.

Yapı Kredi Alternatif Dağıtım Kanalları Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, konuya ilişkin değerlendirmesinde şunları ifade etti:

"Geçen sene olduğu gibi bu sene de kendine özgü, yenilikçi ve benzeri olmayan çalışmalarla birçok farklı ödüle layık görüldük. Bundan dolayı çok büyük onur ve gurur duyuyoruz. Kasımda Las Vegas'ta yapılacak yarışmada dünya birinciliği için yarışacağız. Türkiye'de çağrı merkezi tarihine baktığımızda sektörün bugününü şekillendiren birçok ilkin altında Yapı Kredi'nin imzası olduğunu görüyoruz. Günlük yaşantımızda değişmez ve vazgeçilmez bir yer tutan çağrı merkezlerinin de temelini 1991 yılında Yapı Kredi olarak biz atmıştık. Bu anlamda 850 kişi ile Gebze ve Samsun'da hizmet veren deneyimli ekibimiz Türkiye'de çağrı merkezi alanında yeniliklerin öncüsü olmaya devam edecek."

Rakının ardından bira fiyatlarına zam geliyor KKM'de gerileme sürüyor CHP'li Günaydın'dan TCMB Başkanı Karahan'a tepki ÖSYM hafta sonu iki sınav gerçekleştirecek İngiltere Merkez Bankası faiz kararını açıkladı