Yaz saati uygulaması sürecek

Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yapan Kurtulmuş, yaz saati uygulamasında bir değişikliğin söz konusu olmadığını bildirdi.

Abone ol

Türkiye, enerji tasarrufunu artırmak amacıyla yaz saati uygulamasını bu yıl kaldırmayarak saatleri geri almadı. Meslek örgütleri ve çalışanların birçoğu bu uygulamaya karşı çıksada hükümet bu noktada şimdiye kadar geri adım atmadı.

Bugünkü Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklama yapan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, yaz saati uygulamasının değiştirilmeyeceğini açıkladı.

Bir gazetecinin yaz saati tartışması ile ilgili bir sorusu üzerine, Numan Kurtulmuş şu cevabı verdi: "Öyle bir çalışmamız yok. Yaz saati ile ilgili bir uygulama olmayacak. Geriye alma gibi bir durum söz konusu değil"

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz