Yeni Transit Connect Silver yollarda

Ford Otosan, sadece Avalon Gri, Fırtına Gri ve Aytozu Gri renklerinde üretilen özel Transit Connect Silver serisini piyasaya sundu.

Abone ol

KOCAELİ - Ford Otosan, özel aksesuvarlarla donattığı ve sınırlı sayıda üretilen yüksek donanımlı yeni Transit Connect Silver Serisini piyasaya sundu.

Ford Otosan'dan yapılan yazılı açıklamada, sadece Avalon Gri, Fırtına Gri ve Aytozu Gri renklerinde üretilen özel Transit Connect Silver serisinin sahip olduğu donanım ve uygun fiyatlarıyla tüketicilere cazip bir alternatif sunduğu belirtildi.

Transit Connect Silver Serisi'nde, ABS, sürücü ve yolcu havayastığı, yol bilgisayarı, alarm, klima,  gövde rengi tamponlar, yan aynalar ve kapı tutamakları, ayarlanabilir file sistemi, koyu renk camlar ve iki tarafta sürgülü kapılar standart donanım özelliği olarak yer aldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Geniş iç hacmi, dayanıklılığı ve kullanıcısına sunduğu konforla öne çıkan Transit Connect Silver Serisi sahip olduğu 90 PS gücündeki TDCi motor, ESP, yan havayastığı, Bluetooth;lu Türkçe sesli kontrol sistemi, yağmur sensörü, otomatik kararan iç dikiz aynası, otomatik ön far, ısıtmalı ön cam ve park sensörü ile kullanıcısının hayatına değer katıyor. Tavsiye edilen kampanyalı satış fiyatı 35 bin 635 TL olan Transit Connect Silver, mart ayı boyunca FKasko hediyesiyle tüketiciye sunuluyor."

Öğretmen atama başvuruları başladı Hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı Reisi kimdir? Helikopter kazasından çarpıcı görüntüler: Cesetler... İran'da ulusal yas ilan edildi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran'a başsağlığı mesajı