Yiğit Bulut'tan dolar yorumu

Yiğit Bulut, dolar kurunun yükselişine ilişkin twitter üzerinden, "Euro dolar paritesi 1 seviyesinin üzerinde kaldığı sürece, son atağın başladığı 2.55-2.63 bandı üstündeki değerler piyasa gerçeklerine aykırı ve spekülatif" yorumunda bulundu

Abone ol

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut dolar kurunun yükselişine ilişkin Twitter’dan açıklamalarda bulundu. Bulut, Twitter hesabından şu açıklamaları yaptı:
              
Euro dolar paritesi 1 seviyesinin üzerinde kaldığı sürece, son atağın başladığı 2.55-2.63 bandı üstündeki değerler piyasa gerçeklerine aykırı ve spekülatif. Nasıl olsa şu adım bu adım atılamaz hesabıyla dolar spekülasyonu yapanlar gerektiğinde her adımın nasıl atılabileceği detayını bence gözden kaçırıyorlar. 

Bodrum'dan ilk lahmacun haberi geldi! Şoke eden rakam... Münevver Karabulut'un babasından Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları hakkında ilk açıklama Pek çok ilde gece saatleri için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı "Ücretsiz doğal gaz yardımının süresinin uzatılması şart" BİM indirim kataloğu: Para sayma makinesi mi satacak?