Yobo ve Bienvenu'yu borsaya bildirdi

Fenerbahçe, Yobo'yu kiraladığını ve Bienvenu ile 4 yıllık anlaşma yaptığını borsaya bildirdi.

Abone ol

İSTANBUL - Fenerbahçe, geçen sezon da sarı-lacivertli takımdan forma giyen Joseph Yobo'yu kiraladığını ve  İsviçre'nin Young Boys takımından transfer ettiği Henri Bienvenu ile 4 yıllık anlaşma yaptığını borsaya bildirdi.

Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret A.Ş'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (IMKB) gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, İngiliz kulüp ve futbolcuyla anlaşma sağlandığı kaydedildi.

Transferin detaylarına da yer verilen açıklamaya göre, Fenerbahçe Kulübü bu transfer için Everton'a bir yıllık kiralama bedeli olarak 700 bin euro ödeyecek.

Yobo ise sarı-lacivertlilerden bir sezon için 2 milyon 350 bin euro garanti ücret alacak.

Bienvenu ile 4 yıllık anlaşma

Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret A.Ş'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (IMKB) gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, Bienvenu ile 4 yıllık anlaşma yapıldığı belirtildi.

Sarı-lacivertli kulüp, Bienvenu'nun transferi için İsviçre ekibine bonservis bedeli olarak 4 milyon euro ödeyecek. Kamerunlu futbolcu ise Fenerbahçe'den 4 sezon için 4 milyon euro garanti ücret alacak.

Açıklamada, "Young Boys kulübü oyuncusu Henri Bienvenu'nün 2011-2012 sezonu da dahil 4 sezon için transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Anlaşma karşılığında Young Boys kulübüne 4 milyon euro bonservis bedeli, Henri Bienvenu'ya ise 2011-2012 sezonu dahil dört sezon için 4 milyon euro garanti ücret ödenecektir" denildi.

Beyaz Saray: 6 haftalık bir ateşkes istiyoruz Sisi: Gazze’deki olumlu gelişmeleri yakından takip ediyorum Erdoğan Hamas lideri ile görüştü Öğretmen atamaları 2024: Branş dağılımı ve başvuru takvimi ne zaman açıklanacak? Borsa günü düşüşle tamamladı