Rusya'nın kapıları açılıyor: Türk üreticilere yeni ihracat fırsatları doğuyor!

Her gün Rusya pazarına ihracat yapmak isteyen Türk ihracatçılar için yeni fırsatlar yayınlayan B2B e-ihracat platformu TurkishExporter bugün de gıda üreticilerine bir kapı araladı.

Abone ol

Türkiye’nin dünyada en tanınmış e-ihracat platformu TurkishExporter’a her gün yüzlerce iş ve ihracat fırsatı gelir ve bu işlerin tamamı aynı gün üretici ve ihracatçı firmalarla buluşmak üzere ithalatçılar sekmesinde yayına girer. Her gün gelen çeşitli gıda ürünlerinin de ilanlarını yayınlayan bu platforma bugün Rusya’dan bir ilan geldi.

Bu kapsamda gıda sektöründe Rusya’da faaliyet gösteren ithalatçı firma, şirketlerin global ölçekte ticaret yapmalarına olanak sağlayan Türkiye’nin en büyük e-ihracat platformu TurkishExporter’da bir ilan yayınladı. Firma ilanında Türkiye’den siyah ve yeşil zeytin ithal edeceğini belirtti.

Rus firma ile temas kurmak isteyen TurkishExporter kurumsal üyeleri, ilan üzerinden firmaya doğrudan teklif sunabilir. İlk kez platformu kullanacak firmalar ise platformun mobil uygulaması olan Forie’yi, App Store ve Google Play’den indirerek üyelik başvurusu yapabilir.

Gıda ithalatçısı şirketler listesine ulaşmanın kolay yolu

Türkiye’nin en tanınmış markalarından en küçük işletmelerine kadar geniş bir yelpazede üyeleri içerisinde bulunduran TurkishExporter ve global markası Forie, kullanıcılarına sunduğu verimli e-ihracat deneyimi ile birçok farklı ülkenin gıda sektöründeki ithalatçı listelerini üyeleri ile paylaşıyor.

Dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter, kendini diğer platformlardan farklı kılan anlık alım ilanı özelliğiyle sayısız ihracat fırsatları yayınlamaya devam ederken, sizde gıda sektöründe iyi bir tedarik ağınızın olduğunu düşünüyorsanız, kurumsal üyelik yaparak yüzlerce güncel ithalatçı firmaya erişebilirsiniz.

Karamollaoğlu, genel başkanlıktan ayrılacağını açıkladı Fenerbahçe-Monaco maçının ardından salonda gerginlik Sakhalin Istanbul'dan görkemli açılış! Rusya şeker ihracatını yasakladı Borsa İstanbul'da 4 yeni endeks