1 Mayıs'ı Konya'da kutlayacak

Memur-Sen ve Hak-İş 1 Mayıs'ı Konya'da kutlayacak

Abone ol

Memur-Sen Genel Başkan Vekili Günay Kaya ve Hak-İş Genel Başkan Vekili Mehmet Şahin iki konfederasyonun bu yıl 1 Mayıs'ı Konya'da birlikte kutlayacağını açıkladı. 

Memur-Sen ve Hak-İş tarafından yapılan ortak yazılı açıklamada, Memur-Sen Genel Başkan Vekili Kaya ve Hak-İş Genel Başkan Vekili Şahin ile beraberindeki heyetlerin 1 Mayıs kutlamalarıyla ilgili Memur-Sen Genel Merkezinde biraraya geldiği belirtildi. 

Görüşmelerin ardından iki konfederasyonun bu yıl 1 Mayıs'ı Konya'da birlikte kutlama konusunda görüş birliğine vardığı bildirilerek, şunlar kaydedildi: 

"Hak-İş ve Memur-Sen, 1 Mayıslarda verilecek mesajların içeriği ve gücünün önemine inanmaktadır. Memur-Sen ve Hak-İş 1 Mayıs'ın işçilerin, memurların, emeklilerin, işsizlerin, kadınların, erkeklerin, gençlerin, çocukların, yaşlıların, kısacası toplumun tamamının sorunlarının dile getirildiği ve çözüm önerilerinin sunulduğu bir platform olmasından yanadır. Hak-İş ve Memur-Sen olarak, bütün halkımızı Konya'da 1 Mayıs kutlamalarına katılmaya ve taleplerini dile getirmeye davet ediyoruz." 

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz