Algo-Ritmo ile 'Rhythm-Cover Night'

Algo-Ritmo Perküsyon Grubu, popüler parçaların perküsyon coverlarından oluşan repertuvarıyla ALT.'ta sahne alacak

Abone ol

İSTANBUL - Brezilya ve Latin alt yapılı perküsyon şov ile cover parçaları bir arada sunan Algo-Ritmo Perküsyon Grubu, 30 Mayıs'ta müzik keyfi sunacak.

Müzik severlerin favori mekanlarından biri olan ALT. kapılarını bu kez Algo-Ritmo Perküsyon Grubu ile ritim dolu bir atmosfere açacak. Algo-Ritmo Perküsyon Grubu, 'Rhythm-Cover Night' ile popüler parçaların perküsyon coverlarından oluşan enerjik repertuvarıyla canlı müzik keyfi sunacak.

2002 yılında perküsyon sanatçısı ve eğitmeni Ebru Ayarcı tarafından kurulan Algo-Ritmo Perküsyon Grubu; Afrika, Brezilya ve Türk ritimlerinden oluşan geniş repertuvarıyla izleyenleri dünya ritimleri ile buluşturuyor.

Algo-Ritmo; orjinal ritim, kostüm ve showları ile Afrika atmosferini Türkiye'ye taşıyan ilk perküsyon grubudur. 2002 yılından bu yana Turkiye ve yurtdışında çeşitli festival, konser ve organizasyonlarda sahne alan Algo-Ritmo, özellikle farklı konseptler için hazırlanan sahne showları ile ön plana çıkıyor.

AVM sektörünün yeşil yol haritası oluşturuldu Avrupa Birliği’nde şirketlerin yüzde 8’i yapay zekâdan yararlanıyor "Buğday, piyasa dinamiği açısından sirküle olmalı" Küpeli: Yabancı sermaye için yeni nesil teşvik gerekli Bayraktar TB3 SİHA yerli motorla irtifa rekoru kırdı