Babylon'un Asmalımescit'teki mekânı satılıyor: İşte istenen fiyat...

Bir dönem İstanbul'un kültür hayatının en hareketli konser salonlarından Babylon'un Asmalımescit'teki binası satışa çıkarıldı. Bina için istenen ücret 75 milyon TL.

Abone ol

İstanbul Beyoğlu'nda mevcut bir tamirhaneden restore edilerek konser merkezine dönüştürülen ve uzun yıllar yerli, yabancı müzik sahnesinin efsane isimlerini ağırlayan Babylon'un Asmalımescit'teki binası satılıyor. Yıllar içinde İstanbul eğlence hayatının simge mekânlarından biri haline gelen bina için 75 milyon TL isteniyor.

Mekânda bugüne kadar; Pearl Jam, Radiohead, Red Hot Chili Peppers gibi dünyaca ünlü isimlerin yanı sıra Mor ve Ötesi, Sezen Aksu, Mirkelam ve Teoman gibi Türkçe müzik sahnesinin unutulmaz isimleri de konser verdi.

Babylon Asmalımescit 2007 yılında kapanmıştı. 2012 yılında yeniden açılan mekân, Blind adlı bir konser mekanı olarak hizmet verdi.

Altının kilogram fiyatı 2 milyon 435 bin liraya yükseldi Özgür Özel’den boş koltuk sorusuna yanıt ÖSYM duyurdu: KPSS başvuruları başladı Kredi Togg'a yaradı: Togg satışları hızlandı ABD'deki istihdam verisi Bitcoin'i hareketlendirdi