Kaçmak imkânsız olduğunda sonuna kadar savaş

Bu hafta gösterime giren filmlerden biri olan Tehlikeli Oyun, macerayı sevenleri ve adrenalin tutkunlarını salonlara çağırıyor.

Abone ol

Bu hafta gösterime giren filmlerden biri olan Tehlikeli Oyun, macerayı sevenleri ve adrenalin tutkunlarını salonlara çağırıyor. Ayrıca kostüm ve set ortamı ile de Western sevenlere hitap ediyor. Çölde avlanmak isteyenlere rehberlik hizmeti veren Ben (Jeremy Irvine) bir gün başarılı bir işadamı olan Madec (Michael Douglas) tarafından küçük bir av gezisine rehberlik yapması için tutulur. Fakat Madec yanlışlıkla çölde gezen birini öldürünce, Ben bu cinayetin açığa çıkmasını istemeyen Madec’ten kaçmak zorunda kalır. Sıcaklığın 50 dereceye kadar çıktığı çölde kedi fare oyunu başlamıştır. Başrollerini Michael Douglas ve Jeremy Irvine’ın paylaştığı, ayrıca Hanna Mangan Lawrence, Ronny Cox’un da rol aldığı Tehlikeli Oyun izleyenlere sürükleyici bir film vadediyor. Robb White’in 1972’de yazdığı Deadwatch romanına dayanan filmin yönetmenliğini Jean Baptiste Leonetti üstlenmiş.

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz