Kenan Işık yoğun bakımda

Tiyatro sanatçısı ve İBB Şehir Tiyatroları eski Genel Sanat Yönetmeni Kenan Işık, beyin kanaması geçirdi. Işık'ın, yoğun bakımda olduğu öğrenildi

Abone ol

İSTANBUL - Tiyatro sanatçısı Kenan Işık'ın beyin kanaması geçirdiği öğrenildi. Kenan Işık'ın, Amerikan Hastanesi'nde yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi.

Tiyatro Dergisi'nin haberine göre; Kenan Işık, düşerek yaralandı. Ancak haberde usta oyuncunun nasıl düştüğü ya da başka bir biçimde mi yaralandığı hakkında bilgi verilmedi.

Işık'ın durumu hakkında ilk açıklama

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi’nden Kenan ışık'ın sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı:
 
Açıklamada Kenan Işık'ın, kafa travması geçirdiği ifade edilerek, "Bilinci kapalı olarak ambulans ile 14:29’da hastanemiz Acil Servisine getirilmiştir. Yapılan değerlendirmesinde beyin kanaması saptanarak, acil koşullarda ameliyata alınmıştır. Hayati tehlikesi devam etmekte olan hastamızın  izlem ve tedavisi yoğun bakım ünitemizde sürmektedir" ifadeleri kullanıldı.

Diyanet Audi A8 lüks makam aracını iada etti, işte gerekçesi... Bankalar güçlü primlendi, borsada rekor geldi! Gazetemize “Sürdürülebilir Başarılı Yayın Hayatı” ödülü İmamoğlu'ndan Kobani Davası cezalarına ilk tepki 'Cinsel terapist' Buse Aydın'a Reklam Kurulu'ndan ağır ceza