Rahmi M. Koç Müzesi’nde rengarenk kutlama

Rahmi M. Koç Müzesi’nde, 23 Nisan Ulusal Egemen­lik ve Çocuk Bayramı yine çok renkli geçecek. Minikler, Ata­türk’ün kendilerine armağan ettiği bu özel günde, yelken ve otomobil boyama etkinliği ile bayram sevincini doyasıya ya­şayacak. Boyama etkinliğinin ardından saat 13.00 ile 15.15 arası dört ayrı yelken turu dü­zenlenecek.

Haber Merkezi | Abone ol

Rahmi M. Koç Müzesi’nde, 23 Nisan Ulusal Egemen­lik ve Çocuk Bayramı yine çok renkli geçecek. Minikler, Ata­türk’ün kendilerine armağan ettiği bu özel günde, yelken ve otomobil boyama etkinliği ile bayram sevincini doyasıya ya­şayacak. Boyama etkinliğinin ardından saat 13.00 ile 15.15 arası dört ayrı yelken turu dü­zenlenecek. Kontenjanla sı­nırlı etkinliğe katılım için zi­yaretçilerin müze gişesinden bilet alırken kayıt yaptırmala­rı yeterli olacak.

Beyaz Vosvos miniklerce renklendirilecek

Müzenin adeta gelenek­sel hale gelen Otomobil Boya­ma etkinliği ise saat 13.00’te başlayacak. Dört grup halin­de gerçekleşecek bu etkinlik­te minikler beyaz bir Vosvos’u renklendirecek. Kontenjanla sınırlı etkinliğe katılım için zi­yaretçilerin müze gişesinden bilet alırken kayıt yaptırma­ları yeterli olacak. Çocukların renklendirdiği yelken ve oto­mobil bir hafta boyunca Rah­mi M. Koç Müzesi’nde sergi­lenecek.

Yetişkinler için imza günü

Müzede ayrıca 23 Nisan’a özel imza günü de düzenlene­cek. Atatürk’ün kütüphaneci­si Nuri Ulusu’nun oğlu Mus­tafa Kemal Ulusu, “Atatürk’ün Yanı Başında” isimli kitabı im­zalayacak. Babası Nuri Ulu­su’nun 12 yıl boyunca birik­tirdiği tüm anıları derleyen Ulusu’nun kitabı, Atatürk’ün kitaplarla dolu dünyasının ya­nı sıra gezilerine, dostlukları­na, hayallerine ve ideallerine de tanıklık etme fırsatı sunu­yor.

İhracatçı, daralan Irak pazarına alternatif arıyor Semosis ile senetler dijital çağa adım atıyor Temizlik ürünlerimizle yüzde 40 büyüyeceğiz Çay fiyatının üçte biri işçiliğe gidiyor Antarktika’nın emisyonu 50 bin yılda 10 kat arttı